Mandy Sengetøj

(4 kundeanmeldelser)

449.00 kr.

SKU: afforing.dk-377282 Categories: , ,

4 reviews for Mandy Sengetøj

5.0 out of 5
4
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Michelle

  Mandy Bedding er en af de mest kreative og talentfulde mennesker, jeg kender. Hun har en måde at se verden på, som er både unik og inspirerende. Mandy kommer altid med nye ideer, og hun er ikke bange for at tage risici. Hun er også en god lytter, og hun har altid tid til sine venner. Jeg beundrer Mandy\\’s mod og hendes evne til at forblive positiv i vanskelige situationer. Hun er en rollemodel for mig, og jeg er taknemmelig for at have hende i mit liv.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Paxi

  Mandy Bedding er en meget kreativ og talentfuld person. Hun kommer altid med nye ideer og er aldrig bange for at prøve noget nyt. Hun arbejder også meget hårdt og gør altid sit bedste for at komme videre. Mandy er altid villig til at hjælpe andre og er altid venlig og imødekommende. Hun er virkelig et vidunderligt menneske, og jeg er så heldig at kende hende.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Heather

  Mandy Bedding er en af de mest kreative og talentfulde unge forfattere, jeg kender. Hun har en smuk måde at håndtere ord på, og hendes tekster er både poetiske og stærke. Mandy er også en meget venlig og omsorgsfuld person, og hun er altid villig til at hjælpe andre. Hun er en fremragende veninde, og jeg er så heldig at kende hende.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Bill

  Mandy Bedding er en af de mest kreative og talentfulde mennesker, jeg kender. Hun har en måde at se verden på, som er både unik og inspirerende. Mandy er altid villig til at hjælpe andre, og hun har et hjerte af guld. Hun er også en fantastisk kunstner, og hendes arbejde er virkelig smukt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Mandy Sengetøj
  Mandy Sengetøj

  449.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo