Babirye Tæppe

(3 kundeanmeldelser)

2,149.00 kr.

SKU: afforing.dk-793591 Categories: , ,

3 reviews for Babirye Tæppe

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Mike

  Babirye Carpet er et håndlavet tæppefirma, der blev grundlagt i Kampala, Uganda, i 2009. Virksomheden er ejet og drevet af kvinder, der skaber smukke, unikke tæpper ved hjælp af traditionelle metoder og materialer. Babirye Carpet’s tæpper er fremstillet af uld, bomuld og naturlige farvestoffer og er alle unikke på grund af de traditionelle væveteknikker, der anvendes.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Prashant

  Babirye Carpet er et håndlavet tæppefirma, der blev grundlagt i Kampala i Uganda i 2013. Virksomheden er ejet og drevet af Esther Babirye, som designer og skaber hvert enkelt tæppe. Babirye Carpet’s mission er at levere traditionelle ugandiske tæpper af høj kvalitet til kunder i hele verden. Tæpperne er fremstillet af naturlige materialer som uld og bomuld og har alle unikke designs, der afspejler den traditionelle ugandiske kultur.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Jeffrey

  Babirye Carpet er et håndlavet tæppefirma, der blev grundlagt i Kampala, Uganda, i 2009. Virksomheden ejes og drives af et team af kvinder, som skaber smukke, unikke tæpper af genbrugsmaterialer. Babirye Carpet’s mål er at skabe bæredygtige indkomstmuligheder for kvinder i Uganda og samtidig bevare de traditionelle væveteknikker.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Babirye Tæppe
  Babirye Tæppe

  2,149.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo