Krisha Potte

(3 kundeanmeldelser)

259.00 kr.

SKU: afforing.dk-406079 Categories: , ,

3 reviews for Krisha Potte

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Nelida

  Krisha Pot er en lille virksomhed, der startede i en garage. Den er nu vokset til en lille butik, der sælger boligtilbehør. Butikken er fyldt med smukke, unikke ting, der er perfekte til at tilføje et strejf af personlighed til ethvert hjem. Fra vaser og stearinlys til tæpper og plaider, Krisha Pot har noget for enhver smag. Personalet er venligt og kyndigt, og de er altid glade for at hjælpe kunderne med at finde det perfekte stykke til deres hjem.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Dawn

  Krisha Pot er en lille virksomhed, der skaber og sælger håndlavet keramik. Hvert stykke er unikt og lavet med kærlighed. Krisha Pot\’s keramik er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem. Det tilføjer karakter og stil, og det er perfekt til hverdagsbrug.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Dwight

  Krisha Pot er en virksomhed, der fremstiller smukke, unikke ting til dit hjem. Hvert stykke er håndlavet med kærlighed og omhu og vil helt sikkert tilføje et strejf af elegance og raffinement til ethvert rum. Uanset om du er på udkig efter en ny vase til dine blomster eller et unikt kunstværk til at hænge på væggen, har Krisha Pot noget perfekt til dig.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Krisha Potte
  Krisha Potte

  259.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo