Sigurros Skjuler

(3 kundeanmeldelser)

229.00 kr.

SKU: afforing.dk-681663 Categories: , ,

3 reviews for Sigurros Skjuler

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Joey

  Sigurro\’s ligklæde er et smukt stykke boligindretning, der er perfekt til ethvert rum i dit hjem. Det er et stort stykke stof, der er blevet håndfarvet og har et smukt design. Stoffet er blødt og luksuriøst, og det er en fantastisk tilføjelse til ethvert rum.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Leslie

  Sigurro\’s ligklæde er et smukt stykke boligindretning, der er perfekt til ethvert rum i dit hjem. Det er et stort stykke stof, der er omhyggeligt håndsyet og broderet med indviklede mønstre. Stoffet er en blød, lyseblå farve, og broderiet er en smuk guldfarve. Ligklædet kan bruges som et vægophæng, et sengetæppe eller endda en dug. Det ville være en perfekt tilføjelse til ethvert hjem og ville helt sikkert imponere dine gæster.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Kristy

  \nSigurro\’s ligklæde er et smukt stykke boligindretning, der er perfekt til ethvert rum. Det er et stort, hvidt klæde, der er blevet broderet med guldtråd. Designet er et smukt, stiliseret træ med fine blade og grene. Det siges, at ligklædet er skabt af den legendariske Sigurro, og det siges at bringe held og lykke og velstand til ethvert hjem, hvor det hænger.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Sigurros Skjuler
  Sigurros Skjuler

  229.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo