Elissar Espresso

(3 kundeanmeldelser)

39.00 kr.

SKU: afforing.dk-709766 Categories: , , , ,

3 reviews for Elissar Espresso

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Demi

  Elissar Espresso er en lille, uafhængigt ejet kaffebar i hjertet af det historiske kvarter i Charleston, South Carolina. Butikken er kendt for sin kaffe og espressodrikke af høj kvalitet samt for sine friske kager og desserter. Elissar Espresso er et populært sted for både lokale og turister, og der er ofte hurtigt fyldt op, så sørg for at komme i god tid, hvis du vil have en plads.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Jessica

  Elissar Espresso er en lille, uafhængigt ejet kaffebar i hjertet af det historiske kvarter i Charleston, SC. Butikken er en favorit blandt lokale og besøgende på grund af den unikke atmosfære, den venlige service og den lækre kaffe. Elissar Espresso tilbyder et bredt udvalg af kaffedrikke, kager og sandwiches samt et udvalg af lokale og importerede øl og vine.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Ben

  Elissar Espresso er et godt sted at få kaffe og kager. Rammerne er meget maleriske, og servicen er fremragende. Kaffen er lækker, og kagerne er friske. Jeg vil helt klart anbefale dette sted til alle, der leder efter en god kop kaffe eller et lækkert bagværk.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Elissar Espresso
  Elissar Espresso

  39.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo