Nazib Glas

(5 kundeanmeldelser)

169.00 kr.

SKU: afforing.dk-297676 Categories: , , , ,

5 reviews for Nazib Glas

5.0 out of 5
5
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Joseph

  Nazib Glass er en unik og udsøgt borddækning, der vil gøre din spiseoplevelse uforglemmelig. Bordet er lavet af smukt glas, der er indviklet udskåret med blomstermønstre. Det har et delikat og æterisk udseende, der vil fremhæve ethvert rum.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Cheryl

  Nazib Glass er en unik og udsøgt glasvarevirksomhed, der fremstiller håndlavede glasprodukter af høj kvalitet. Deres produkter er perfekte til enhver borddækning og tilføjer et strejf af elegance og sofistikering. Fra vinglas til serveringsskåle, Nazib Glass har noget for enhver smag. Deres produkter er fremstillet af materialer af den fineste kvalitet og vil helt sikkert imponere dine gæster.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Michael

  Nazib Glass er en unik og enestående virksomhed. De laver smukke og indviklede glasvarer, der er perfekte til enhver borddækning. Deres stykker er delikate, men alligevel robuste, og tilføjer et strejf af elegance til ethvert måltid. Jeg har aldrig set noget som deres glasvarer før, og det er helt sikkert en samtale starter. Jeg kan varmt anbefale Nazib Glass til alle, der leder efter noget specielt og unikt til deres borddækning.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Katie

  Nazib Glass er en unik og udsøgt borddækning, der vil fremhæve skønheden i enhver spiseoplevelse. Sættet består af en smukt designet glasplade, et delikat vinglas og et fantastisk udformet sølvtøjssæt. Glaspladen er udsøgt dekoreret med indviklede designs, der vil tilføje et strejf af elegance til ethvert bord. Vinglasset er delikat udformet til perfektion og har en yndefuld stilk og en delikat skål. Sølvtøjssættet er fint udformet og har et elegant design, der vil supplere enhver borddækning. Nazib Glass er den perfekte tilføjelse til enhver spiseoplevelse og vil tilføje sofistikering og stil til ethvert bord.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. Adam

  Nazib Glass er en borddækning, der er perfekt til enhver formel begivenhed. Borddækningen består af en middagstallerken, en salattallerken, en brødtallerken, et glas og sølvtøj. Middagstallerkenen er hvid med en guldkant. Salattallerkenen er også hvid med en guldkant. Brødtallerkenen er lysegrøn med en guldkant. Glasset er klart med en guldstængel. Sølvtøjet er guld med sorte håndtag.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Nazib Glas
  Nazib Glas

  169.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo