Carryit

(2 kundeanmeldelser)

299.00 DKK

SKU: 5711972001579 Category:

Når du er på farten, kan du beskytte og holde styr på dine ting med et elegant dansk design; hovedtelefoner, oplader, powerbank, pas, telefon, kort og meget mere kan opbevares på ét sted. Med denne hardcase multiholder kan du have meget mere end bare hovedtelefoner med, mens du stadig er på farten.

2 reviews for Carryit

5.0 out of 5
2
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Amy

  Carryit er et hovedtelefonfirma, der fremstiller hovedtelefoner til folk på farten. Deres hovedtelefoner er lette og kan foldes sammen, så de nemt kan tages med i en lomme eller taske. De har også en indbygget mikrofon, så du kan tage imod opkald uden at skulle tage hovedtelefonerne af.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Andrew

  Carryit er et hovedtelefonfirma, der skaber hovedtelefoner af høj kvalitet til daglig brug. Deres hovedtelefoner er designet til at være lette og komfortable, og de fås i en række forskellige farver og stilarter. Carryit\’s hovedtelefoner er perfekte til at lytte til musik, se film eller tale i telefon. De har også støjreducerende teknologi, der blokerer for omgivende støj, så du kan koncentrere dig om din musik eller samtale.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Carryit

  299.00 DKK

  Afforing Butik
  Logo