Micella Konsolbord

(3 kundeanmeldelser)

1,749.00 kr.

SKU: afforing.dk-300042 Categories: , ,

3 reviews for Micella Konsolbord

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Jim

  De findes i forskellige former og størrelser og er perfekte til små rum. De kan også bruges til at udstille dine yndlingsting. Min yndlingsting at udstille på mit konsolbord er min samling af vaser. Jeg har et par forskellige former og størrelser, og jeg elsker at skifte dem ud alt efter årstiden.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Christopher

  De findes i forskellige former og størrelser, men de har alle ét hovedformål: at skabe en overflade til at placere ting på. De kan bruges i stuen til at opbevare drikkevarer og snacks, mens du ser tv, eller i soveværelset til at opbevare bøger og magasiner. Nogle mennesker bruger dem endda som improviserede skriveborde på deres hjemmekontor. Konsolborde er en fantastisk måde at tilføje ekstra opbevarings- og udstillingsplads til ethvert rum i dit hjem.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Rhonda

  De findes i forskellige former og størrelser, men de har alle ét hovedformål: at skabe en overflade til at placere ting på. De kan bruges i stuen til at opbevare drikkevarer og snacks, mens man ser tv, eller i soveværelset til at opbevare bøger og magasiner. Nogle mennesker bruger dem endda som improviserede skriveborde i små lejligheder. Konsolborde er en fantastisk måde at tilføje ekstra opbevarings- og udstillingsplads til ethvert rum uden at optage for meget gulvplads.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Micella Konsolbord
  Micella Konsolbord

  1,749.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo