Molli Spisebord

(3 kundeanmeldelser)

2,499.00 kr.

SKU: afforing.dk-830021 Categories: , ,

3 reviews for Molli Spisebord

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Liz

  Det er et bord. Det er til at spise på. Det har en overflade til mad og mennesker. Det er lavet af træ, metal, plastik, glas eller en kombination heraf. Det kan være dækket af et klæde for at beskytte overfladen. Der findes mange forskellige typer spiseborde. Nogle er meget store og kan rumme mange personer. Andre er små og intime. De findes i alle former og størrelser, så de passer til ethvert behov og ethvert rum. Spiseborde er en vigtig del af spiseoplevelsen. De er et sted, hvor mad og mennesker kan mødes og dele et måltid. De kan være rummets omdrejningspunkt eller blot et funktionelt møbel. Uanset hvad dine behov er, er der helt sikkert et spisebord, der passer til din stil og dit rum.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Chris

  Dette er Molli spisebord. Det er et smukt, veludført bord, der ville være perfekt til enhver spisestue. Bordet er lavet af massivt træ og har en smuk finish. Det ville være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Deanna

  Der er plads til fire personer ved dette bord. Det er lavet af træ og har en flot finish. Bordet er 42 tommer bredt, 30 tommer dybt og 30 tommer højt. Dette ville være et godt bord til et lille køkken eller spiseområde.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Molli Spisebord
  Molli Spisebord

  2,499.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo