Chargeit Stand Dock Care

(3 kundeanmeldelser)

649.00 kr.

SKU: 15824-SACKit-Danmark Category:

CHARGEit Stand Dock Care kombinerer hurtig trådløs opladning med et elegant dansk design for at skabe en praktisk opladningsstation. To Coils (steder til trådløs opladning) giver en solid forbindelse, mens du oplader din iPhone, dine øretelefoner eller enhver anden trådløs enhed med denne trådløse oplader. Den er Qi certificeret og leveres med en premium hurtig opladning.

3 reviews for Chargeit Stand Dock Care

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. William

  Chargeit Stand Dock Care er en trådløs oplader. Det er en fantastisk måde at oplade dine enheder på uden at skulle bekymre dig om kabler. Chargeit Stand Dock Care er nem at bruge. Du skal blot placere din enhed på stativet, og så begynder den at oplade. Chargeit Stand Dock Care har et indbygget batteri, der holder din enhed opladet, mens du er væk fra en stikkontakt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Emily

  Chargeit Stand Dock Care er en trådløs oplader, der holder dine enheder fuldt opladet og organiseret. Standeren har en vægtet base, der holder den på plads, og armene kan justeres, så de passer til de fleste smartphones og tablets. Docken har også en indbygget ledningsindpakning, der holder ledningerne ryddelige.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Badpuppy

  Chargeit Stand Dock Care er en trådløs oplader, der holder dine enheder fuldt opladet og organiseret. Det slanke, minimalistiske design er perfekt til ethvert skrivebord eller natbord. Det medfølgende Micro-USB-kabel kan sættes ind på bagsiden af docken for at oplade dine enheder, og den vægtede base forhindrer, at den vælter.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Chargeit Stand Dock Care
  Chargeit Stand Dock Care

  649.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo