Touchit S

(3 kundeanmeldelser)

799.00 kr.

SKU: 5711972001753 Category:

Med TOUCHit S Headphones får du fantastiske on-ear-hovedtelefoner i en helt ny stil samt aktiv støjreduktion og en lang batterilevetid på op til 25 timer. Støjreduktion ved hjælp af aktiv støjreduktion Batterilevetid på 25 timer âDouble Doughnutâ-design giver en behagelig pasform procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent procent PU-læder er brugt som materiale.

3 reviews for Touchit S

5.0 out of 5
3
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Daryl

  Touchit S. er et hovedtelefonfirma, der fremstiller holdbare hovedtelefoner af høj kvalitet til folk i alle aldre. Deres hovedtelefoner er perfekte til at lytte til musik, se film eller spille videospil. De er også gode til at blokere for støj og give en klar lydoplevelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Julian

  Touchit S. er et hovedtelefonfirma, der producerer hovedtelefoner af høj kvalitet til en lav pris. Virksomheden blev grundlagt i 2014 af to universitetsstuderende, der ledte efter en bedre måde at lytte til musik på. Touchit S. er baseret i USA og producerer alle sine hovedtelefoner internt. Virksomhedens mål er at give kunderne den bedst mulige lytteoplevelse, og det er lykkedes for virksomheden. Touchit S. hovedtelefoner er nogle af de mest populære på markedet i dag, og det er der en god grund til. De tilbyder fantastisk lydkvalitet, holdbarhed og stil til en overkommelig pris.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Annette

  Touchit S. er et hovedtelefonfirma, der skaber innovative hovedtelefoner af høj kvalitet til musikelskere i hele verden. Deres hovedtelefoner er designet til at levere den bedst mulige lydkvalitet, samtidig med at de giver en komfortabel og medrivende lytteoplevelse. Touchit S. hovedtelefoner er perfekte til alle, der ønsker at nyde deres musik i størst mulig udstrækning.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Touchit S

  799.00 kr.

  Afforing Butik
  Logo