Woofit Headphones Cover

(2 kundeanmeldelser)

189.00 DKK

SKU: 5711972001579 Category:

Med et WOOFit Headphones-cover kan du transportere dine WOOFit Headphones komfortabelt og sikkert. Du kan bruge WOOFit Headphones Cover til at beskytte dine hovedtelefoner mod skrammer og stød, uanset om du smider dem i din træningstaske eller tager dem med på ferie. Coveret er fremstillet af

2 reviews for Woofit Headphones Cover

5.0 out of 5
2
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Keith

  Woofit Headphones Cover er en fantastisk måde at holde dine hovedtelefoner rene og beskyttede på. Coveret er lavet af neopren og har en velcrolukning. Det fås i sort, blå, grøn eller pink.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Pete

  Ikke bare hvilke som helst hovedtelefoner, men hovedtelefoner af høj kvalitet, der giver en fantastisk lytteoplevelse. Uanset om du er musikelsker eller bare leder efter en måde at lukke af for verden på, er disse hovedtelefoner perfekte for dig. Men de er ikke kun fantastiske til at lytte til musik; de er også perfekte til at foretage opkald og tage videoopkald. Med en indbygget mikrofon og støjreducerende teknologi kan du tage dine opkald og chats til det næste niveau. Desuden gør de bløde, komfortable ørekopper det nemt at bære dem i timevis. Så hvis du leder efter et par fantastiske hovedtelefoner, der giver dig en fantastisk lytteoplevelse, skal du ikke lede længere end til Woofit Headphones!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  Woofit Headphones Cover
  Woofit Headphones Cover

  189.00 DKK

  Afforing Butik
  Logo