- 20%

Light 150 (2 Pak)

(2 kundeanmeldelser)

Original price was: 1,998.00 kr..Current price is: 1,598.00 kr..

SKU: 56178-SACKit-Danmark Category:

Med SACKit Light kan du forlænge lyset til de sene sommeraftener eller bringe lys ind i de mørke vintermåneder. Light 150 er et stykke dansk design med et nautisk præg. Lygten er fremstillet af holdbare materialer, er vand- og støvafvisende i henhold til IP67-standarderne og har en lang levetid.

2 reviews for Light 150 (2 Pak)

5.0 out of 5
2
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Sherese

  Light 150 er en lampevirksomhed, der fremstiller energieffektive LED-lamper af høj kvalitet. Deres produkter er designet til at være nemme at bruge og installere, og de tilbyder en bred vifte af stilarter og farver at vælge imellem. Light 150 er forpligtet til at yde fremragende kundeservice, og de tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti på alle deres produkter.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Marc

  Belysning er en vigtig del af ethvert rum. Det kan få et rum til at føles hyggeligt og indbydende eller lyst og luftigt. Med de rigtige lysarmaturer kan du skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.Der er mange forskellige typer lysarmaturer at vælge imellem, herunder lamper. Lamper findes i mange forskellige former og størrelser, hvilket gør dem til en alsidig løsning til ethvert rum. De kan bruges som selvstændige stykker eller parres med andre armaturer for at skabe et lagdelt look.Lamper er også en fantastisk måde at tilføje personlighed til et rum. Der findes mange forskellige stilarter af lamper, så du kan finde en, der passer til din individuelle smag. Uanset om du foretrækker traditionelle eller moderne designs, er der helt sikkert en lampe, der passer til din stil.Så hvis du

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Light 150 (2 Pak)
  Light 150 (2 Pak)

  Original price was: 1,998.00 kr..Current price is: 1,598.00 kr..

  Afforing Butik
  Logo