- 20%

Light 150 (3 Pak)

(2 kundeanmeldelser)

Original price was: 2,997.00 kr..Current price is: 2,397.00 kr..

SKU: 58313-SACKit-Danmark Category:

Med SACKit Light kan du forlænge lyset til de sene sommeraftener eller bringe lys ind i de mørke vintermåneder. Light 150 er et stykke dansk design med et nautisk præg. Lygten er fremstillet af holdbare materialer, er vand- og støvafvisende i henhold til IP67-standarderne og har en lang levetid.

2 reviews for Light 150 (3 Pak)

5.0 out of 5
2
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Cesar

  Lys er en energikilde, som hjælper os med at se ting i mørke. Det bruges også til at dekorere vores hjem og til at få det til at føles varmt og indbydende. Der findes mange forskellige typer pærer, som hver især har deres eget unikke formål. Nogle pærer er designet til at producere et skarpt lys, mens andre udsender et blødere lys.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. Hannah

  Belysning er en vigtig del af ethvert rum. Det kan få et rum til at føles hyggeligt og indbydende eller lyst og luftigt. Med de rigtige lysarmaturer kan du skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.Der er mange forskellige typer lysarmaturer at vælge imellem, herunder lamper, lysekroner og skinnelys. Lamper er et populært valg, fordi de giver både opgave- og ambient belysning. De findes i mange forskellige former og størrelser, så du kan finde den perfekte lampe til dit rum.Lysekroner er en anden populær type lysarmatur. De giver en masse omgivende lys og kan bruges til at skabe et fokuspunkt i et rum. De findes i mange forskellige stilarter, så du kan finde en, der passer til din indretning.Skinnebelysning

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Light 150 (3 Pak)
  Light 150 (3 Pak)

  Original price was: 2,997.00 kr..Current price is: 2,397.00 kr..

  Afforing Butik
  Logo